Inwoners uit Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo kunnen in gesprek met Provincie Drenthe over hun regio

Wat gaat goed in je dorp of wat kan juist beter? Wat ontbreekt er? Hoe zorgen we voor een prettige leefomgeving waarbij natuurinclusieve landbouw en duurzame energie een rol spelen? En hoe kunnen we de economie in de regio duurzaam versterken? Provincie Drenthe gaat hierover graag met jou in gesprek op dinsdag 15 november van 19.30 tot 21.30 uur op het provinciehuis in Assen. 

De gesprekken die de provincie voert, worden gebruikt voor het maken van een nieuw gebiedsplan voor zowel Oost- als West Drenthe. Dit plan vormt de basis voor LEADER 2023-2027: een Europees subsidieprogramma, gericht op het versterken van het platteland.

Wil je meepraten over jouw regio? Meld je dan vóór 12 november aan via het aanmeldformulier op de website: www.provincie.drenthe.nl/leader. Mocht je verhinderd zijn, dan kan je je ook aanmelden voor één van de andere bijeenkomsten (16 november in Hooghalen en 17 november in Nieuw-Buinen).

Meer informatie

Voor vragen kan je mailen naar leaderzuidoost@drenthe.nl. Voor meer informatie of voorbeelden vanuit het voorgaande subsidieprogramma, ga naar www.leaderzuidoostdrenthe.nl of www.provincie.drenthe.nl/leader.