Evenementenkalender

IMG presenteert 7 maart in Vries nieuwe aanpak schadeafhandeling

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) is aan de slag gegaan om de schadeafhandeling milder, menselijker en makkelijker te maken. Aanleiding hiervoor zijn de resultaten van de Parlementaire enquête aardgaswinning Groningen.
IMG licht deze nieuwe aanpak van de schadeafhandeling en de keuzes die daarbij horen graag toe aan de bewoners die ermee te maken hebben.

Dit gebeurt door middel van een presentatie waarbij er vragen gesteld kunnen worden. Ook na de presentatie kunnen bewoners die vragen hebben in gesprek met IMG.
Donderdag 7 maart wordt de bijeenkomst gehouden, bestemd voor bewoners in en rond de gemeente Tynaarlo. Je bent van harte uitgenodigd. Ben je niet in de gelegenheid te komen, maar wil je de avond wel graag volgen? Dat kan via raad.tynaarlo.nl

Via deze link naar de website van het IMG is alvast een animatie over de nieuwe aanpak schadeafhandeling te bekijken.

donderdag 07 maart

Commissievergadering 19 maart 20.00 uur

De commissie vergadert deze avond in het gemeentehuis in Vries over onder andere de beleidsregels voor het evenementenbeleid.

dinsdag 19 maart

Gratis compost ophalen op landelijke compostdag

Inwoners van de gemeente Tynaarlo kunnen zaterdag 23 maart tussen 8.00 en 12.00 uur gratis ‘losse’ compost ophalen bij de milieustraat.

zaterdag 23 maart