Verkiezingstaxi

Bent u slechtziend, afhankelijk van een rollator of heeft u door een beperking moeite om naar het stemlokaal komen? Bestel dan gratis de verkiezingstaxi. 

De verkiezingstaxi haalt u op van huis en brengt u naar een toegankelijk stemlokaal in de buurt. Heeft u gestemd? Dan brengt de chauffeur u weer thuis. Maak een afspraak met de verkiezingstaxi uiterlijk één dag voordat u gaat stemmen. Als u niet zelfstandig kunt instappen in de taxi, mag u iemand meenemen die u daarbij helpt.

Hieronder kunt u contact opnemen met de verkiezingstaxi (Belbus Eelde of Belbus Vries-Zuidlaren). Let op: voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn of rijden in een scootmobiel is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Belbus Vries-Zuidlaren. Helaas zijn de bussen van Vries-Zuidlaren daarvoor niet geschikt.

Afspraak maken verkiezingstaxi omgeving Eelde

Woont u in Eelde, Paterswolde, Yde, de Punt, Bunne, Winde of Eelderwolde? Dan kunt u bellen met Belbus Eelde: 06 - 83 09 07 38. Het bestellen van de taxi kan tussen 09.00 en 12.00 uur en moet uiterlijk één dag voordat u gaat stemmen.

Afspraak maken verkiezingstaxi omgeving Vries - Zuidlaren

Woont u in Vries, Donderen, Zeijen, Tynaarlo, Zeegse, Oudemolen, Taarlo, Zuidlaren, Midlaren, De Groeve of Zuidlaarderveen? Dan kunt u bellen met Belbus Vries-Zuidlaren: 06 - 21 93 52 23. Het bestellen van een taxi kan tussen 09.00 en 12.00 uur en moet uiterlijk één dag voor u gaat stemmen.