Burgernet

De gemeente Tynaarlo is aangesloten op Burgernet. Inwoners die zich hiervoor aanmelden, krijgen via hun telefoon een waarschuwing wanneer de politie een vermiste persoon of voertuig zoekt. Bijvoorbeeld vlak na een inbraak of een overval. Als de actie ten einde is, ontvangt u meestal binnen een uur een bericht over het resultaat van de actie.

Direct aanmelden op de website van Burgernet

Naast de berichten die u op uw mobiel ontvangt, krijgt u van Burgernet ook berichten via e-mail. Dat doet de politie (vaak in samenwerking met de gemeente) om u te waarschuwen of om uw hulp te vragen bij het oplossen van een misdrijf. Bijvoorbeeld wanneer het aantal auto-inbraken in uw buurt toeneemt. Of wanneer er een onderzoek loopt naar een inbraak in uw buurt.

Aanmelden

Aanmelden kan hierboven via de website van Burgernet. Heeft u geen internet? Dan kunt u bij de gemeente terecht voor een aanmeldkaart. U kunt deze telefonisch aanvragen via het algemene telefoonnummer: 0592-266662. Of ophalen bij de balie in het gemeentehuis. Klik hier voor de openingstijden. Voor het afhalen van de aanmeldkaart hoeft u geen afspraak te maken.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u die via e-mail stellen aan Relatiebeheer Burgernet van de politie: burgernet@drenthe.politie.nl.