Ter Borch in Eelderwolde

Kruispunt van stad en land

straatbeeld van een straat in rietwijk

Eelderwolde - Ter Borch - Rietwijk -

  • Exclusief wonen
  • Groningen op fietsafstand
  • Kavels van 500 m² tot 1.000 m²
  • Prijzen vanaf €185.000,-

Midden in waterrijke natuur vind je Rietwijk

Welkom op een wooneiland

Ter Borch heeft drie deelwijken, Rietwijk is daar één van. De laatste deelwijk die op dit moment ontwikkeld wordt. Een bijzondere woonlocatie, de kavels zijn verdeeld over verschillende eilanden. Rietoevers en brede sloten bepalen het beeld. De woningen liggen iets hoger dan de tuinen, daardoor ontstaat een mooi uitzicht over de waterrijke omgeving. Thuis zijn en tegelijkertijd het buitenleven ervaren: dat is de luxe van wonen in Rietwijk.

Luxe woonomgeving met voldoende privacy door de ligging op door riet omgeven eilanden gelegen tussen de Eelder- en Peizermaden en het Paterswoldsemeer, op steenworp afstand van Groningen.

Particuliere bouwkavels en projectmatige woningen

Op dit moment loopt de kavelverkoop op De Keizerlibel, De Azuurjuffer, De Koraaljuffer en De Beekjuffer. De meeste kavels op deze eilanden zijn onder optie of zelfs al verkocht. Daarnaast zijn er nog projectmatige nieuwbouwwoningen op diverse eilanden te koop. In de Rietwijk vindt u niet alleen kavels voor vrijstaande woningen, op De Azuurjuffer zijn een aantal particuliere twee-onder-één-kapkavels.

Midden in de natuur ligt de mooie Rietwijk. De wijk is een prachtige plek waar je jouw droomhuis kunt laten bouwen. Hieronder vind je meer informatie over de kavels.

De Rietwijk

De meeste kavels op De Keizerlibel en De Beekjuffer zijn in optie of verkocht. Het gaat om kavels voor vrijstaande woningen met wisselende afmetingen. Heb je belangstelling, laat het ons dat weten.

Eigentijds en met allure

De woonhuizen die er straks op verrijzen stralen allure uit. Ze worden in een eigentijdse architectuur gebouwd, waarbinnen eigenaren veel ruimte hebben om de woning naar wens te laten vormgeven.

De natuurlijke omgeving en uitstraling van de eilanden geven een gevoel van vrijheid. De eilanden zijn niet voor niets naar een libelle vernoemd, die zorgeloos door een waterrijk landschap vliegt.

Woningen via projectontwikkelaars

Je wilt graag in Ter Borch wonen en het bouwen van je huis uitbesteden? Hieronder zie je het aanbod van projectwoningen in de wijk. Van het wonen in de looks van de jaren ’30 tot vrijstaande villa’s op één van de eilanden in de Rietwijk.

Royaal wonen bij de stad, maar ook bij de natuur. Bekijk hieronder het ruime aanbod.

voorbeeld van woning type het koraal

Het Koraal

Royale tweekappers en een vrijstaande woning in een prachtige waterrijke omgeving...
Lees meer

voorbeeld van woning type villa epsilon

Villa Epsilon

Exclusieve halfvrijstaande villa's met een volledig woonprogramma op de begane grond...
Lees meer

voorbeeld van woning type de azuurjuffer

De Azuurjuffer

PC Vastgoed ontwikkelt op het schiereiland de Azuurjuffer in Rietwijk-Ter Borch, gelegen tussen de Borchsingel en het...
Lees meer

voorbeeld van woning type de waterjuffer

Watervilla's op De Waterjuffer

Projectontwikkelaar BPD Ontwikkeling ontwikkelt op de zogenaamde Tusseneilanden aan De Waterjuffer 10 vrijstaande...
Lees meer

Voor de kavels in de Rietwijk geldt het volgende:

Heb je belangstelling voor een kavel? Maak dan gebruik van onze ruime optiemogelijkheden. De verkoopprocedure ziet er op hoofdlijnen uit als volgt:

Je schrijft je in en laat ons weten voor welke kavel(s) je belangstelling hebt. Dit kunt u tijdelijk doen op de website www.thuisinTynaarlo.nl.

Belangrijk

Voor beschikbare kavels werken we per dag op volgorde van aanmelding. Ontvangen we meerdere inschrijfformulieren op 1 dag voor 17.00 uur, dan wordt er geloot. Vanaf de dag van toewijzing heb je de kavel gratis twee maanden in optie. Deze termijn kun je twee keer met twee maanden verlengen. Per verlenging zijn de kosten € 250,00. De maximale optietermijn is zes maanden. Na het onderteken van de koopovereenkomst heb je een jaar de tijd om de akte van levering bij de notaris te laten passeren. Over deze periode betaal je rente. En als je eigen woning na dat jaar nog niet is verkocht, kun je de koopovereenkomst kosteloos ontbinden. Je betaalt dan slechts de rente.

Belangstelling voor een kavel die al in optie is?

Laat het ons dan weten via de contactpagina.

Rietwijk Ter Borch

1 / 11