Businesspark Ter Borch

Ondernemen in het groen nabij de natuur en toch aan de rand van de stad Groningen. Het kan op Businesspark Ter Borch, tussen de gelijknamige woonwijk en A7.

verbeelding Businesspark Ter Borch van bovenaf

Poort naar Groningen, Noord-Nederland, Europa en...

Waar uw klant zich ook bevindt, u bedient hem vanuit Businesspark Ter Borch. Dit nieuwe bedrijventerrein aan de rand van de stad Groningen is direct aangesloten op de A7 en ligt vlakbij de A28. Met het Transferium Hoogkerk naast de deur is het bovendien uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer. En opereert u internationaal? Dan ligt luchthaven Groningen Airport Eelde op een steenworp afstand.

  Businesspark Ter Borch is door zijn ligging, indeling en de voorziene uitstraling uniek in vergelijking met andere bedrijventerreinen in de omgeving. Het terrein bestaat straks uit drie onderdelen. Deze drie gebieden profiteren van elkaars aanwezigheid, terwijl het gevarieerde groen en de waterpartijen zorgen voor heldere begrenzingen. Elk gebied heeft een eigen ontsluiting via de Borchsingel.

  1. een dynamische snelwegprogramma; 
  2. een parkachtig bedrijventerrein;
  3. en een deel waar wonen en werken gecombineerd kunnen worden.

  Voor beschikbare kavels werken we op volgorde van aanmelding. Wilt u weten hoeveel m2 beschikbaar is? Neem hiervoor telefonisch contact op via 0592 - 266 662 of stuur een e-mail naar businesspark@tynaarlo.nl.

   

  Nét voordat u de stad Groningen binnenrijdt ligt het Businesspark Ter Borch pal aan de snelweg. Hier bieden wij een snelwegprogramma aan (ook wel dynamische hub genoemd). En dat biedt kansen. Want er is aan deze kant van de stad nog geen snelweggericht aanbod. Denk bijvoorbeeld aan gecombineerde functies zoals een tank- en/of laadstation met wegrestaurant, stadsdistributie of een pick-uppoint enzovoort. De eerste pionier die op ons terrein langs de snelweg neerstreek is Van der Valk Hoogkerk. Inmiddels heeft McDonald's zich ook gevestigd op het snelwegprogramma.

  De verkaveling op het snelwegprogramma is flexibel dus neem contact met ons op om uw vestigingswensen te bespreken.

  verbeelding van inrichting Businesspark Ter Borch

  Het centrale deel van het Businesspark richten we in als parkachtig bedrijventerrein. Groen, ruim opgezet en stijlvol. Ingetogen in de richting van het groen, en vol uitstraling richting de snelweg. Geef hier uw succes de ruimte met een stijlvol bedrijfspand. De verkaveling op het bedrijventerrein is flexibel. Dus heeft u de ruimte nodig? Dan is dat bespreekbaar.

  Wonen en werken combineren aan de rand van de woonwijk Ter Borch, naast natuurgebied De Onlanden en op een kwartier fietsen van de Grote Markt in Groningen. Ook dat is Businesspark Ter Borch. Aan de zuidelijke rand van het Businesspark komt ruimte voor uw luxe woning met bedrijf aan huis. De kavelbreedte is bespreekbaar, waarbij een minimale kavelbreedte van 20 meter geldt. De kaveldiepte bedraagt in alle gevallen ongeveer 43 meter.

  Voor het Businesspark is een beeldkwaliteitsplan vastgesteld. Hierin staan regels beschreven die ervoor zorgen dat de bedrijven gezamenlijk bijdragen aan een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. De openbare ruimte kenmerkt zich door het vele groen met een directe link naar de natuurgebieden in de omgeving. Dit zorgt voor een statig en elegant parkgebied. Hoe dit eruit gaat zien? Impressies hiervan zijn te vinden in het document onderaan de pagina.

  Snelwegprogramma en bedrijventerrein

  Het is nog niet mogelijk om voor deze twee delen een vaste grondprijs aan te geven. U kunt rekening houden met een grondprijs vanaf € 180,-/m2 excl. btw en kosten koper. De definitieve grondprijs wordt bepaald door:

  • de totale grondoppervlakte; 
  • de bruto vloeroppervlakte;
  • de gevraagde ontwikkeling;
  • het gebruik;
  • enzovoort.

  Woonwerkprogramma

  De grondprijs voor de woonwerkkavels bedraagt € 195,-/m2 excl. btw en kosten koper. De bouwhoogte is maximaal 12 meter en het woongedeelte dient aan de zuidzijde tegen het bedrijfsgedeelte aan te worden gesitueerd. De kaveldiepte bedraagt in alle gevallen ongeveer 43 meter. De kavelbreedte is bespreekbaar, waarbij een minimale kavelbreedte van 20 meter geldt.

   

  Ook handig