Bedrijventerreinen

De gemeente Tynaarlo heeft verschillende goed bereikbare bedrijventerreinen. Allemaal zonder zware industrie. Op het bedrijventerrein Businesspark Ter Borch in Eelderwolde aan de rand van Groningen zijn nog onbebouwde kavels te koop. Onze bedrijvencontactfunctionaris kan u alles vertellen over de bedrijventerreinen in de gemeente Tynaarlo.

Ga direct naar de informatie over Businesspark Ter Borch

Gunstig gelegen direct naast Groningen langs de A7 ontwikkelen wij Businesspark Ter Borch. Het centrale bedrijfsgebied is ruim opgezet, karakteristiek, ingetogen en stijlvol met een representatieve uitstraling naar de snelweg. Het businesspark bestaat uit drie onderdelen: een dynamische snelweg hub, een plek waar stijlvol wonen en werken gecombineerd kunnen worden én een parkachtig bedrijvendeel. Ga direct naar de pagina over Businesspark Ter Borch.

Laatste bedrijfskavel Vriezerbrug beschikbaar     

Op bedrijventerrein Vriezerbrug in Tynaarlo is een bedrijfskavel beschikbaar. Het gaat om de laatste bedrijfskavel op Vriezerbrug, gelegen langs de A28.
Vriezerbrug bevindt zich op een zeer strategische locatie. Het terrein is gelegen aan de N386 tussen Zuidlaren en Vries en de A28 tussen Assen en Groningen. De kavel is daarmee uitstekend bereikbaar en op slechts ca. 10 minuten rijden van Assen en Groningen.

De kavel is bedoeld voor bouwnijverheid- en installatiebedrijven, vervoersbedrijven, reparatiebedrijven, verhuurbedrijven, dienstverlenende bedrijven en licht industriële bedrijven.

Informatie over de kavel
De kavel is ca. 10.674 m2 groot en kost € 1.014.030,00 excl. btw en excl. k.k. De gemeente verkoopt het perceel in z’n geheel, het is dus niet mogelijk een deel van het perceel aan te kopen. Aangezien het een zichtlocatie betreft, zal bij vergunningverlening extra gelet worden op de uitstraling van het bedrijfspand richting A28. De optietermijn voor deze kavel is de eerste zes maanden kosteloos. Daarna betaalt u 5% optierente per jaar.

De koper van de kavel dient zelf een bedrijfsgebouw op het perceel te realiseren en te gebruiken. Conform de algemene verkoopvoorwaarden is het niet toegestaan de kavel met bedrijfsgebouw binnen 2 jaar na realisatie te verkopen.

Deze kavel is in optie.

De bestemmingsplannen voor de bedrijventerreinen in onze gemeente vindt u op ruimtelijkeplannen.nl.

Klik hier voor het bestemmingsplan bedrijventerreinen.
Klik hier voor het bestemmingsplan Businesspark Ter Borch.

Waar vindt u welke bedrijventerreinen

Klik op onderstaande links om de locatie in Google maps te bekijken.

Meer informatie