Bedrijventerreinen

De gemeente Tynaarlo heeft verschillende goed bereikbare bedrijventerreinen. Allemaal zonder zware industrie. Op het bedrijventerrein Businesspark Ter Borch in Eelderwolde aan de rand van Groningen zijn nog onbebouwde kavels te koop. Onze bedrijvencontactfunctionaris kan u alles vertellen over de bedrijventerreinen in de gemeente Tynaarlo.

Ga direct naar de informatie over Businesspark Ter Borch

Waar vindt u welke bedrijventerreinen

Klik op onderstaande links om de locatie in Google maps te bekijken.

Gunstig gelegen direct naast Groningen langs de A7 ontwikkelen wij Businesspark Ter Borch. Het centrale bedrijfsgebied is ruim opgezet, karakteristiek, ingetogen en stijlvol met een representatieve uitstraling naar de snelweg. Het businesspark bestaat uit drie onderdelen: een dynamische snelweg hub, een plek waar stijlvol wonen en werken gecombineerd kunnen worden én een parkachtig bedrijvendeel. Ga direct naar de pagina over Businesspark Ter Borch.

Bedrijventerrein Vriezerbrug is zeer gunstig gelegen tussen Groningen en Assen, pal naast de A28. Alle kavels zijn inmiddels verkocht of in optie.

Op het voorterrein van Groningen Airport Eelde is ruimte voor bedrijfsvestigingen en bedrijfsverzamelgebouwen. De gemeente werkt samen met de provincie Drenthe aan de verdere invulling van het terrein.

De bestemmingsplannen voor de bedrijventerreinen in onze gemeente vindt u op ruimtelijkeplannen.nl.

Klik hier voor het bestemmingsplan bedrijventerreinen.
Klik hier voor het bestemmingsplan Businesspark Ter Borch.

Meer informatie