Gemeentehuis gesloten op maandag 20 mei

In verband met 2e Pinksterdag is op maandag 20 mei 2024 het gemeentehuis in Vries gesloten.

Bedrijventerreinen

De gemeente Tynaarlo heeft meerdere goed bereikbare bedrijventerreinen. Allemaal zonder zware industrie. Op het bedrijventerrein Businesspark Ter Borch in Eelderwolde aan de rand van Groningen zijn nog onbebouwde kavels te koop. Onze bedrijvencontactfunctionaris kan je alles vertellen over de bedrijventerreinen in de gemeente Tynaarlo.

Ga direct naar de informatie over Businesspark Ter Borch

Gunstig gelegen direct naast Groningen langs de A7 ontwikkelen wij Businesspark Ter Borch. Het centrale bedrijfsgebied is ruim opgezet, karakteristiek, ingetogen en stijlvol met een representatieve uitstraling naar de snelweg. Het businesspark bestaat uit drie onderdelen: een dynamische snelweg hub, een plek waar stijlvol wonen en werken gecombineerd kunnen worden én een parkachtig bedrijvendeel. Ga direct naar de pagina over Businesspark Ter Borch.

Laatste bedrijfskavel Vriezerbrug      

Op bedrijventerrein Vriezerbrug in Tynaarlo is een bedrijfskavel beschikbaar. Het gaat om de laatste bedrijfskavel op Vriezerbrug, gelegen langs de A28.
Vriezerbrug bevindt zich op een zeer strategische locatie. Het terrein is gelegen aan de N386 tussen Zuidlaren en Vries en de A28 tussen Assen en Groningen. De kavel is daarmee uitstekend bereikbaar en op slechts ca. 10 minuten rijden van Assen en Groningen.

De kavel is bedoeld voor bouwnijverheid- en installatiebedrijven, vervoersbedrijven, reparatiebedrijven, verhuurbedrijven, dienstverlenende bedrijven en licht industriële bedrijven.

Deze kavel is in optie.

De bestemmingsplannen voor de bedrijventerreinen in onze gemeente vind je op ruimtelijkeplannen.nl.

Klik hier voor het bestemmingsplan bedrijventerreinen.
Klik hier voor het bestemmingsplan Businesspark Ter Borch.

Waar vind je welke bedrijventerreinen?

Klik op onderstaande links om de locatie in Google maps te bekijken.

Meer informatie