Vries Zuid

In Vries Zuid wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Het gaat om maximaal 75 woningen die in fases gebouwd gaan worden. 

Let op! Er zijn kavels beschikbaar. Kijk voor meer informatie onder kavelaanbod.

Welkom in Vries Zuid

In het dorp Vries, centraal gelegen tussen Assen en Groningen komt een uitbreidingswijk met dorpse allure en een gemêleerd aanbod van woningen. Zowel huur als koop, zowel projectmatig als particulier.

De wijk is bouwrijp en er is inmiddels gestart met de bouw van de eerste projectmatige en particuliere woningen. De verkoop van particuliere bouwkavels en projectmatige woningen loopt.

luchtfoto plan Vries Zuiid

Er zijn twee-onder-een-kapkavels beschikbaar. Heeft u hiervoor belangstelling? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres: kavels@tynaarlo.nl, of bel naar ons centrale telefoonnummer 0592 - 266 662.

Voor meer informatie over de bouwmogelijkheden, kunt u terecht op het tabblad 'Informatie bouwmogelijkheden'. Hier vindt u de kavelpaspoorten voor elke kavel. De kavelprijzen en de afmetingen van de kavels kunt u terugvinden onder het tabblad 'Algemene Informatie'.

Woningen via projectontwikkelaars

Je wilt graag in Vries Zuid wonen en het bouwen van je huis uitbesteden? Hieronder zie je het actuele aanbod van projectwoningen in de wijk.

WVG Ontwikkeling B.V.

WVG ontwikkelt aan de Lutkekampen in Vries wonen op 't Veld.

 

 

 

Verkoopprocedure

Inschrijven op niet-beschikbare kavels is niet mogelijk. U kunt wel via kavels@tynaarlo.nl aangeven dat u geïnformeerd wilt worden als een kavel vrijkomt. 

Als er geen reservelijst meer is en de kavel voor een ieder vrijkomt, is de werkwijze als volgt: u krijgt dan een e-mail waarin wij aangeven dat er een kavel beschikbaar komt (voor een ieder) en dat inschrijven mogelijk wordt. 

Lees meer over optietermijnen en de vervolgprocedure in de verkoopprocedure.

 

 

 

Informatie over de bouwmogelijkheden kunt u vinden in het bestemmingsplan Vries Zuid, dat u kunt vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl onder Vries Zuid. Per kavel is er een kavelpaspoort opgesteld, waarin een samenvatting van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan te vinden is. Het beeldkwaliteitsplan is te vinden bij overige documenten.

U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van het kavelpaspoort zoals gepubliceerd op de website.

Kavelpaspoorten 2e uitgifte (juni 2023)

Kavelpaspoorten 1e uitgifte (juni 2022)

De mediabron waarnaar verwezen wordt ontbreekt en moet opnieuw ingevoegd worden.

Ook handig