Vries Zuid

In Vries Zuid wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Het gaat om maximaal 75 woningen die in fases gebouwd gaan worden. 

Welkom in Vries Zuid

In het dorp Vries Zuid, centraal gelegen tussen Assen en Groningen komt een uitbreidingswijk met dorpse allure en een gemêleerd aanbod van woningen. Zowel huur als koop, zowel projectmatig als particulier.

De wijk is bouwrijp en er is inmiddels gestart met de bouw van de eerste projectmatige woningen. De verkoop van particuliere bouwkavels en projectmatige woningen loopt.

luchtfoto plan Vries Zuiid

Alle kavels zijn in optie en/of verkocht.

Wilt u meer weten over de bouwmogelijkheden, kijk dan bij het tabblad 'Informatie bouwmogelijkheden'. Daar vindt u de kavelpaspoorten per kavel. Kavelprijzen en maatvoering vindt u onder tabblad 'Algemene Informatie'.

Woningen via projectontwikkelaars

Je wilt graag in Vries Zuid wonen en het bouwen van je huis uitbesteden? Hieronder zie je het actuele aanbod van projectwoningen in de wijk.

WVG Ontwikkeling B.V.

WVG ontwikkelt aan de Lutkekampen in Vries wonen op 't Veld.

WVG ontwikkelt aan de Eiberkampen in Vries Zuid 23 koopwoningen verdeeld in 2 deelgebieden.

 

 

Verkoopprocedure

Inschrijven op niet-beschikbare kavels is niet mogelijk. U kunt wel via kavels@tynaarlo.nl aangeven dat u geïnformeerd wilt worden als een kavel vrijkomt. 

Als er geen reservelijst meer is en de kavel voor een ieder vrijkomt, is de werkwijze als volgt: u krijgt dan een e-mail waarin wij aangeven dat er een kavel beschikbaar komt (voor een ieder) en dat inschrijven mogelijk wordt. 

Lees meer over optietermijnen en de vervolgprocedure in de verkoopprocedure.

 

 

 

Informatie over de bouwmogelijkheden kunt u vinden in het bestemmingsplan Vries Zuid, dat u kunt vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl onder Vries Zuid. Per kavel is er een kavelpaspoort opgesteld, waarin een samenvatting van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan te vinden is. Het beeldkwaliteitsplan is te vinden bij overige documenten.

U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van het kavelpaspoort zoals gepubliceerd op de website.

Kavelpaspoorten 2e uitgifte (juni 2023)

Kavelpaspoorten 1e uitgifte (juni 2022)

Ook handig