Cultureel idee

Heb jij een goed cultureel idee? Denk aan een idee dat te maken heeft met muziek, film en theater, lezen en schrijven, dans en beeldende kunst. Maar denk ook aan erfgoed, zoals verhalen, tradities of oude gebouwen. Onze cultuurcoaches helpen je graag op weg!

Naar het formulier voor het delen van je culturele idee

Goed om te weten

Wij als gemeente organiseren het idee of initiatief niet; jij zorgt zelf voor de realisatie van je idee of initiatief. De cultuurcoaches informeren, ondersteunen en verbinden. Dat betekent dat zij kunnen ondersteunen bij het organiseren van een activiteit of project. Ook kunnen zij helpen bij het aanvragen van subsidies voor het realiseren van een activiteit of project. En door het netwerk van de cultuurcoaches, kan je nieuwe contacten opdoen met partijen die jou verder kunnen helpen.

Van idee tot realisatie

Na het delen van jouw idee, neemt de cultuurcoach contact met je op. Ze denkt met je mee en helpt je met tips om jouw idee verder uit te werken tot een concreet plan. Zo weet je wat er nodig is. 

Het is aan jou om vervolgens het plan concreet te maken. Schrijf op wat je wilt bereiken en wat je wilt gaan doen. Maak een planning, bereken wat jouw idee ongeveer kost en schrijf het op. De cultuurcoach kan je hiermee helpen. 

Is jouw plan helder en concreet? Dan kan je beginnen met de uitvoering van je idee. 

Voorwaarden

  • Je woont in gemeente Tynaarlo
  • Jouw idee verrijkt het culturele leven van mensen
  • Als je idee is uitgevoerd kunnen meerdere mensen het gebruiken of eraan meedoen
  • Je idee krijgt steun uit de buurt

Vragen?

Heb je vragen, een tip of wil je aankloppen voor advies? Neem dan contact op met de cultuurcoaches via cultuurkeet@tynaarlo.nl.

Deel jouw culturele idee

Heb jij een goed cultureel idee? En wil je aan de slag met jouw idee? Deel jouw idee met ons onderstaande button. De cultuurcoach neemt daarna contact met je op.

Ook handig