Afwijkende openingstijden

Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) zijn het gemeentehuis en de milieustraat gesloten. Vrijdag 27 mei is het gemeentehuis gesloten. Jeugdhulp is vrijdag 27 mei voor spoedvragen telefonisch bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur. De milieustraat is dan geopend. Maandag 6 juni (2e Pinksterdag) is het gemeentehuis gesloten.

Gemeentelijke organisatie

De ambtelijke organisatie ondersteunt het college van B&W bij de uitvoering en voorbereiding van het gemeentelijk beleid. De heer P. Koekoek, gemeentesecretaris-directeur, geeft leiding aan de organisatie. De gemeente heeft regelmatig vacatures.

Meteen naar onze vacatures op VooruitinDrenthe

Visie en ambitie

De visie en de ambitie van de gemeentelijke organisatie zijn vastgelegd in Koers. We willen een heldere en transparante organisatie zijn. Gericht op de buitenwereld, met een positief-kritische, lerende en betrokken cultuur. Onderaan deze pagina kan u de Koers downloaden.

Organisatie

De organisatie bestaat uit vijf teams, verdeeld in drie domeinen:

  • De teams Publiekszaken & Advies (P&A) en HRM, Communicatie en Informatie & automatisering (HCI) vormen het domein dienstverlening;
  • De teams Gemeentewerken (GW) en Ruimtelijke Ontwikkeling & Duurzaamheid (RO&D) vormen het fysieke domein;
  • Het sociaal domein wordt gevormd door medewerkers van het gelijknamige team sociaal domein.

De managers van deze teams vormen samen met de gemeentesecretaris het Management Team. Het team Belastingen valt onder Samenwerking Drentsche Aa (gemeenten Assen, Aa en Hunze en Tynaarlo). Het team is ondergebracht bij de gemeente Aa en Hunze in Gieten.

Organogram Gemeente Tynaarlo

Ook handig