Afwijkende openingstijden

Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) zijn het gemeentehuis en de milieustraat gesloten. Vrijdag 27 mei is het gemeentehuis gesloten. Jeugdhulp is vrijdag 27 mei voor spoedvragen telefonisch bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur. De milieustraat is dan geopend. Maandag 6 juni (2e Pinksterdag) is het gemeentehuis gesloten.

College van B&W

Het college van burgemeester en wethouders vormt het dagelijks bestuur van de gemeente en voert het beleid van de gemeente uit. De gemeenteraad neemt de besluiten over dat beleid en controleert of het college het goed uitvoert. Het college vergadert iedere dinsdagochtend. Wat het college in die vergaderingen heeft besproken en besloten leest u in de besluitenlijsten.

Meteen naar de besluiten van het college van B&W
afbeelding van de leden van het college van burgemeester en wethouders

Spreekuren

De burgemeester en de wethouders hebben spreekuren waarop u langs kunt komen met vragen, ideeën of andere zaken. Meer informatie hierover vindt u op de persoonlijke pagina's van de collegeleden hieronder.

Burgemeester Marcel Thijsen

Takenpakket: openbare orde en veiligheid, personeel en organisatie, dienstverlening en het mijnbouwdossier

Portret burgemeester Marcel Thijsen

Wethouder René Kraaijenbrink

Takenpakket: ruimtelijke ordening, economische zaken, recreatie en toerisme, landbouw, natuur en landschap. Daarnaast is hij gebiedswethouder voor De Groeve, Midlaren, Oudemolen, Taarlo, Tynaarlo, Zeegse en Zuidlaarderveen. 

Portret wethouder Rene Kraaijenbrink

Wethouder Oetra Gopal

Takenpakket: kunst & cultuur, sociaal domein en duurzaamheid. Daarnaast is zij gebiedswethouder in Eelde-Paterswolde. 

Portret van wethouder Oetra Gopal

Wethouder Pepijn Vemer

Takenpakket: onderwijs, participatie en communicatie, volkshuisvesting en wonen, bedrijvencontacten en publiekszaken. Daarnaast is hij gebiedswethouder voor Vries. 

Portret wethouder Pepijn Vemer

Wethouder Hanneke Wiersema

Takenpakket: wegen, verkeer en (openbaar) vervoer, afval en milieu, water en riolering en arbeidsmarktparticipatie. Daarnaast is zij gebiedswethouder voor Zuidlaren. 

Portret wethouder Hanneke Wiersema

Wethouder Henny van den Born

Takenpakket: financiën, grondzaken, sport, gemeentelijk vastgoed en accommodatiebeleid. Daarnaast is hij gebiedswethouder voor Bunne, De Punt, Donderen, Eelderwolde, Yde, Winde en Zeijen

Portret wethouder Henny van den Born

Ook handig