Groote Veen - Vrij wonen aan De Esweg

Onder de noemer ‘Wonen in de landgoederenzone’ verrijst onder handen van de gemeente Tynaarlo in Eelde de nieuwe woonwijk Groote Veen. PC Vastgoed ontwikkelt in deze jonge wijk een aantal vrijstaande en halfvrijstaande villa’s aan de Esweg.

De woningen hebben een moderne uitstraling en stijlvolle vormgeving. De groenstrook met oprit naar de garage en de grote voortuin bieden u veel privacy vanaf de Esweg. De percelen hebben allen een ruime oppervlakte met een directe toegang aan de achterzijde tot de wijk Groote Veen. De architectuur is eigentijds met een asymmetrische voorgevel. Hierbij wordt aandacht besteed aan het zorgvuldig uitzoeken van de kleuren en materialen, zoals de gevelstenen en de houten gevelbekleding. De woningen worden gasloos gebouwd door toepassing van een luchtwarmtepomp in plaats van een CV-ketel.

Vrijstaande woningen:

Op de begane grond van de vrijstaande woningen is een ruime living en een woonkeuken aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers met vaste trap naar de tweede verdieping met een hobbykamer en ruimte voor berging en techniek. Naar wens kunt u de indeling aanpassen of de woning uitbreiden. Misschien wilt u wel extra slaapkamers, een kantoor aan huis of slapen op de begane grond? Of de woning in zijn geheel verlengen aan de achterzijde?

Halfvrijstaande woningen:

De halfvrijstaande woningen hebben twee verschillende helften: aan de voorgevel een groot raam tot aan de grond of een 'erker' aan de voorzijde. Op de begane grond is een ruime living en een woonkeuken aan de tuinzijde. op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers met vaste trap naar de tweede verdieping met ruimte voor berging en techniek. Naar wens kunt u de woning uitbreiden op de begane grond. Of misschien wilt u wel koken aan de straatzijde, een kantoor aan huis of slapen op de begane grond? Er is al een aantal opties voor u uitgewerkt.

Ontwikkelaar PC Vastgoed toont u graag in een persoonlijk gesprek de details en mogelijkheden van de woningen. Neem gerust contact op voor meer informatie: www.pcvastgoed.nl

Voor actuele prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u ook graag naar de website van PC Vastgoed.