Zaken doen met de gemeente

Wil je zaken doen met de gemeente Tynaarlo? Als wij een dienst, levering of werk nationaal of Europees aanbesteden, kun je hier op inschrijven. Je vindt onze aanbestedingen op Tenderned. Dat is de website voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

Kijk direct naar de actuele aanbestedingen op TenderNed

Bedrijven kunnen zich bij ons melden om hun belangstelling voor opdrachten kenbaar te maken en/of zich nader te presenteren. Vul hiervoor het belangstellingsformulier in.

De gemeente Tynaarlo wil een betrouwbare partner zijn. Bij inkoop streeft zij naar maximale transparantie, non-discriminatie, integriteit en duurzaamheid. Ook wil de gemeente Tynaarlo inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen aan werkervaring. Deze uitgangspunten staan in het nieuwe gemeentelijk inkoopbeleid.

Bij alle inkopen van producten en diensten zijn de gemeentelijke inkoopvoorwaarden van leveringen en diensten van toepassing. Uitzondering hierop zijn ICT gerelateerde inkopen. Hier past Tynaarlo de GIBIT, Gemeentelijke Inkoopvoorwaarden Bij IT, toe.

Bij de inkoop van werken past de gemeente Tynaarlo de Uniforme Administratieve Voorwaarden of de Uniforme Administratieve Voorwaarden voor Geïntegreerde Contractvormen toe.

Ook handig