Gemeentehuis gesloten op maandag 20 mei

In verband met 2e Pinksterdag is op maandag 20 mei 2024 het gemeentehuis in Vries gesloten.

Advies en ondersteuning voor ondernemers

Onze bedrijvencontactfunctionaris is het centrale aanspreekpunt voor ondernemers en vormt de schakel tussen het bedrijfsleven en de gemeente. U kunt bij hem terecht met uw vragen en wensen over ondernemen in de gemeente Tynaarlo. Hij is uw gids in gemeenteland. Wilt u direct weten wat u als ondernemer moet weten en regelen? Kijk dan op ondernemersplein.nl met informatie van de rijksoverheid voor ondernemers.

Direct naar ondernemersplein.nl

De Drentse zaak is een uniek initiatief in Noord-Nederland. Hier komen startende en gevestigde ondernemers samen om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en samen te werken. Hier zijn ook dienstverleners vanuit de overheid en de markt aanwezig. De ondernemersadviseurs van De Drentse Zaak bieden extra ondersteuning wanneer u een uitkering hebt en ondernemer wil worden. Ze ondersteunen ook gevestigde ondernemers als zij bijvoorbeeld in financieel zwaar weer terecht zijn gekomen. De adviseurs werken nauw samen met coachings- en begeleidingsbureaus. Ze organiseren regelmatig bijeenkomsten die voor alle klanten toegankelijk zijn. Ga voor meer informatie direct naar de website van de Drentse Zaak.

Werkplein Drentsche Aa is de sociale dienst voor de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo. Bent u op zoek naar personeel? Dan kan Werkplein Drentsche Aa geschikte kandidaten aan u voordragen. U kunt er terecht met reguliere vacatures, afspraakbanen, leer-werkbanen en stageplaatsen. Ga direct naar de website van Werkplein Drentsche Aa voor meer informatie.

Voor alle Drentse ondernemers

Wij zijn Ik Ben Drents Ondernemer, en wij zijn er om jouw leven als ondernemer een stukje makkelijker te maken. Wij willen jou als Drents ondernemer namelijk een extra steuntje in de rug bieden, in welke fase van ondernemerschap jij ook zit. Of je nu een vraag hebt over slim ondernemen, groen ondernemen of impactvol ondernemen, bij ons ben jij aan het goede adres.

Waarom?

Omdat onze Drentse economie belangrijk is. Door jouw onderneming verder te helpen ontwikkelen of te verstevigen, steun je automatisch de Drentse economie!

Hoe?

Met onze adviseurs, vrijwilligers en specialisten staan we in de startblokken om je advies te geven, met jou een plan te maken, of om bijeenkomsten te organiseren. Kijk op onze website met welk onderwerp jij aan de slag wilt en maak contact met een adviseur: ikbendrentsondernemer.nl

 

 

Ook handig