Groote Veen in Eelde

Jonge wijk met allure

  • Dichtbij de stad Groningen
  • Vlakbij centrum Eelde
  • Diversiteit aan woningen

Huizen op ruime kavels met veel groen

Groote Veen ligt aan de rand van Eelde, met het beroemde landgoed Vosbergen aan de overkant van de Burgemeester Legroweg. De ontwerpers van de wijk hebben zich door deze bijzondere ligging laten inspireren. Hier ontstaat een wijk met een dorps karakter, maar met een allure die de landgoederen aan de overkant waardig is: ruime kavels, heel veel groen, huizen met veel variatie in vorm en beperkte bouwhoogtes.

Alle bouwkavels in dit plan zijn in optie of verkocht.

Huizen in diverse prijsklassen

De kavelverkoop van kavels in Groote Veen loopt het op einde. Alle kavels zijn inmiddels verkocht op 1 kavel na. Deze kavel is in optie.

De dorpse sfeer wordt versterkt door een variatie van huizen in diverse prijsklassen. De laatste woningen van de in totaal 200 zijn in aanbouw. Uiteindelijk ligt hier straks een levendige wijk met een speelse vormgeving en ruimte voor ieders woonwensen.

Vrijwel alle kavels in Groote Veen zijn uitverkocht. Er is nog 1 kavel in optie.

Een echt mooie wijk

Met het Landgoed Vosbergen aan de overkant is dit een uniek gebied in onze gemeente. De eerste stukken van Groote Veen zijn al woonrijp gemaakt. De wijk krijgt al kleur.

Voor de kavels in Groote Veen geldt het volgende:

Heb je belangstelling voor een kavel? Maak dan gebruik van onze ruime optiemogelijkheden. De verkoopprocedure ziet er op hoofdlijnen uit als volgt:

Je schrijft je in en laat ons weten voor welke kavel(s) je belangstelling hebt. Dit kunt u digitaal doorgeven.  Belangrijk: we werken per dag op volgorde van aanmelding. Ontvangen we meerdere inschrijfformulieren op 1 dag, dan wordt er geloot. Vanaf de dag van toewijzing heb je de kavel gratis twee maanden in optie. Deze termijn is (tegen kosten) te verlengen. De maximale optietermijn is zes maanden. Na het onderteken van de koopovereenkomst heb je een jaar de tijd om de akte van levering bij de notaris te laten passeren. En als je eigen woning na dat jaar nog niet is verkocht, kun je de koopovereenkomst kosteloos ontbinden. Je betaalt dan slechts de rente.

Hier vind je de verkoopprocedure vrije verkoop Groot Veen (PDF)

Belangstelling voor een kavel die al in optie is?

Laat het ons dan weten.

Hier vindt je informatie over het bouwen op de kavel.

Kavelpaspoort kavel 167 (PDF)

Groote Veen beeldkwaliteit (PDF)

Groote Veen

1 / 20