Een ander idee of initiatief

Heb jij een plan dat niet past bij een van de onderwerpen op de pagina ik heb een idee? Dan kun je via deze pagina je initiatief met ons delen via het aanmeldingsformulier. 

Naar het formulier om jouw idee of initiatief te delen

Van idee tot realisatie

Een commissie, bestaande uit twee medewerkers van de gemeente, bekijkt je ingezonden idee of initiatief. Jouw idee komt vervolgens terecht bij een van onze medewerkers. Hij of zij neemt dan vervolgens contact met jou op en helpt je met tips om jouw idee verder uit te werken tot een concreet plan. Zo weet je wat er nodig is.

Het is aan jou om vervolgens het plan concreet te maken. Schrijf op wat je wilt bereiken en wat je wilt gaan doen. Maak een planning, bereken wat jouw idee ongeveer kost en hoe je denkt je idee te kunnen financieren en schrijf het op. 

Is jouw plan helder en concreet? Dan bespreekt de ambtenaar met jou of jouw plan haalbaar is. Is het haalbaar? Dan kan je beginnen met de uitvoering van je idee. 

Voorwaarden

  • Het idee vindt plaats in de gemeente Tynaarlo
  • Bij de uitvoering van je idee kunnen meerdere mensen het gebruiken of eraan meedoen
  • Je idee krijgt steun uit de buurt
  • Je idee is niet al ergens anders in onze organisatie in behandeling
  • Je idee is niet eerder door ons behandeld en afgewezen

Deel jouw idee

Wil je aan de slag met jouw idee? Deel jouw idee met ons via de onderstaande button. Een medewerker van de gemeente neemt daarna contact met je op.