Lichtbol met energiebesparende tips

Samen Besparen

Er zijn momenteel veel mensen die last hebben van de hoge energieprijzen. Kan jij wel wat hulp gebruiken om energie te besparen of bij het aanbrengen van energiebesparende producten? Vraag dan een gratis bezoek van een energiecoach aan. Zij helpen je verder.

Direct naar het formulier voor 'aanvragen gratis bezoek van energiecoach'

Samen Besparen

Samen Besparen is een gezamenlijk idee van Woningcorporatie SEW, Huurdersbelangenvereniging Eelde-Paterswolde, Energiecoöperatie Drentse Aa en Gemeente Tynaarlo. Met Samen Besparen willen we mensen helpen, omdat de prijzen voor gas en stroom de komende tijd nog hoog blijven. Zuinig omgaan met energie is de beste manier om je energiekosten omlaag te brengen. De energiecoach en energieklusser helpen je daar graag mee.

Met gratis tips van een energiecoach kan je de energiekosten omlaag brengen. Ook krijg je hulp van een energieklusser bij het aanbrengen van energiebesparende producten.

Aanmelden voor een gratis bezoek van een energiecoach

Wil jij ook graag energie en geld besparen? Of heb jij een brief ontvangen van de gemeente Tynaarlo over 'Samen Besparen'? Meld je hier aan voor een gratis bezoek van een energiecoach. De energiecoach bespreekt samen met jou de mogelijkheden.

Lukt het niet om een afspraak te maken? Neem contact op met de helpdesk via energiecoach@ecdrentseaa.nl.

De gemeente Tynaarlo heeft woningen geselecteerd in straten en buurten waar woningen vaak nog onvoldoende geïsoleerd zijn en waar de gemiddelde energierekening hoog is. Deze bewoners hebben een brief ontvangen.

samen energie en geld besparen banner