Aftrap 'Gezond Natuur Wandelen'

Datum: -
Locatie: Zorgboerderij De Stiep - Randweg 1, 9471 TA Zuidlaren

Stapje voor stapje werken aan een betere conditie én nieuwe mensen ontmoeten? Dat is waar Gezond Natuur Wandelen om draait. Je ontmoet buurtgenoten die net als jij behoefte hebben aan contact, gezelligheid en een frisse neus. In een rustig tempo, want iedereen is welkom. Op een vaste tijd en vaste plek in de buurt. Het is bovendien gezond en nog gratis ook: je betaalt alleen voor een kopje koffie of thee na afloop. 

Stichting Gezond Natuur Wandelen organiseert in samenwerking met Sport Tynaarlo, Het Drentse Landschap en IVN Natuureducatie, elke week gratis wandelingen van een uur in het groen, binnen en buiten de bebouwde kom. De wandelingen starten op een vaste plaats en tijd en worden begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen.

De wandelingen zijn in eerste instantie bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen, maar iedereen die het leuk vindt met een groep op stap te gaan is van harte welkom. De wandelingen zijn gratis en je hoeft je niet van tevoren op te geven.

De eerste wandeling van 'Gezond Natuur Wandelen' start 17 april om 10.00 uur vanaf Zorgboerderij De Stiep in Zuidlaren (Randweg 1, 9471 TA Zuidlaren).

Wil je vaker meedoen aan Gezond Natuur Wandelen?

Iedere week kan je op maandag en donderdag meedoen aan Gezond Natuur Wandelen.

  • Op maandag van 10.00 tot 11.00 uur.
  • Op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur.