Tynaarlo trakteert vrijwilligers

Vrijwilligers in de gemeente Tynaarlo worden in het zonnetje gezet. Als dank voor hun inzet biedt de gemeente hen opnieuw een tegoedbon aan voor een kopje koffie of thee met iets lekkers bij de deelnemende horecagelegenheden.

Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo, of in de gemeente Tynaarlo woont en ergens anders vrijwilliger is. Het aanvragen van de bon loopt via de vrijwilligersorganisaties. De bon kan vanaf half augustus tot en met 15 december besteed worden.

Hoe gaat het aanvragen in zijn werk?

In de uitvoering van de actie werkt de gemeente samen met het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van welzijnsstichting Neie Naober. Het VIP heeft alle vrijwilligersorganisaties in de gemeente benaderd om deze horecabon aan te vragen voor hun vrijwilligers. Dat kan tot en met zondag 16 juli. Bent u vrijwilliger en wilt u de bon ontvangen? Kaart het dan aan bij de organisatie waarvoor u werkt.

Vrijwilligers die actief zijn buiten de gemeente kunnen zich opgeven op de website van het VIP!Tynaarlo, https://vip.neienaober.nl/vrijwilligers-horecabon/ of door te bellen met met Neie Naober (0592 - 749332) tijdens kantooruren. De telefonistes noteren dan de benodigde gegevens.