Activiteiten organiseren op thema’s gezondheid of welzijn? Vraag subsidie aan!

Afgelopen jaar zijn er door inwoners, verenigingen en maatschappelijke organisaties uit de gemeente Tynaarlo verschillende activiteiten georganiseerd met behulp van het Lokaal Preventieakkoord.

Zo hebben inwoners uit Vries een kookclub voor jongeren georganiseerd, hebben de jongerenwerkers van Neie Naober samen met jongeren uit de gemeente het jongerenfeest ‘ZERO Generation’ georganiseerd en heeft een voedingsdeskundige samen met een supermarkt in Eelde en Sport Tynaarlo de gezonde supermarkttour georganiseerd.

Er is nog budget beschikbaar om iets te organiseren. Dus heb jij ook een goed idee om de inwoners van de gemeente Tynaarlo een stapje verder te helpen als het gaat om gezondheid en welzijn? Dien je aanvraag in op sociaaltynaarlo.nl en wellicht ga jij binnenkort je activiteit of evenement organiseren voor onze inwoners.

Met het Lokaal Preventieakkoord zet de gemeente Tynaarlo in op gezondheidspreventie. Er zijn drie thema’s waar de gemeente Tynaarlo op in zet: verantwoord middelengebruik, gezond gewicht en mentaal welbevinden.