Gezond leven in Drenthe; Wij doen mee!

Gezond leven in Drenthe, dat willen wij voor onze inwoners. Samen met GGD Drenthe en de partners van Drenthe gezond zijn we in 2022 gestart met het delen van gezondheidsboodschappen. Campagnes als IkPas en JOGG-campagnes als Drink Water, Gratis Bewegen en Slaap Lekker passen allemaal moeiteloos in deze campagne ‘Gezond Leven in Drenthe’. Gemeente Tynaarlo doet mee in deze Drentse manier van campagne voeren: één boodschap, één naam om gezond leven in Drenthe te promoten.

Een nieuw begin. Kijk je uit naar wat komt of vind je het afscheid moeilijk? Soms heb je er zin in en soms ontkom je er niet aan. Ook dan kun je er maar beter het beste van maken. Want herken je dat? Eenmaal fris en uitgerust ziet de wereld er vaak weer beter uit. En kun je je misschien zelfs wel verheugen op wat komt. Hoe maak jij een frisse start?

De campagne geeft antwoord op deze vraag door gezondheidsboodschappen te communiceren die gericht zijn op voldoende slapen, pauze in alcoholgebruik en bewegen. Gemeente Tynaarlo vindt het enorm belangrijk dat wij onze inwoners op weg helpen naar een gezond en gelukkig leven. Deze weg kan voor iedereen anders zijn. Met de campagne ‘Gezond Leven in Drenthe’ hopen we dat jullie inspiratie opdoen om jouw weg te vinden. Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op via sport@tynaarlo.nl.

Wil je als club of onderneming ook meedoen met ‘Gezond Leven in Drenthe’? Alle organisaties in Drenthe zijn welkom om mee te doen. Kijk op www.ggddrenthe.nl/gezondlevenindrenthe.