Wandelgroepen

Wil je sociale contacten opdoen en tegelijkertijd actief zijn? Dan zou je mee kunnen doen in een door de buurtsportcoaches georganiseerde wandelgroep. Neem vooral contact met ze op en kom in beweging! Of sluit vrijblijvend aan bij de Gezond Natuur wandelingen. Voor ieder wat wils!

Wandelgroepen in Zuidlaren, Eelde en Vries

Hieronder vind je een overzicht van de wandelgroepen en contactgegevens om je aan te melden.

Wandelgroep Zuidlaren

  • Dinsdag 19.00-20.00 uur in Zuidlaren
    Contactpersoon Mathijs Höster, email: m.hoster@tynaarlo.nl       
  • Donderdag 14.30-15.30 uur in Zuidlaren 
    Contactpersoon Nynke Niessink, email: sport@tynaarlo.nl

Wandelgroep Eelde:  

Wandelgroep Vries:

Gezond Natuur wandelen

Stap voor stap werken aan een betere conditie én nieuwe mensen ontmoeten. Dat is waar Gezond Natuur Wandelen om draait. Je ontmoet buurtgenoten, die net als jij behoefte hebben aan contact, gezelligheid en een frisse neus. In een rustig tempo, want iedereen is welkom. Op een vast tijdstip en een vaste plek in de buurt. Het is bovendien gezond en nog gratis ook: Je betaalt alleen het kopje koffie of thee na afloop.

Vanaf 17 april 2023 start de wandelgroep in Zuidlaren vanaf Zorgboerderij De Stiep aan de Randweg 1. Onder begeleiding van vrijwilligers, die onderweg ook nog wat vertellen over de natuur, wordt er zo'n 3,5 à 4 kilometer gewandeld.

Wanneer?
Elke maandag om 10:00 uur en elke donderdag om 14:00 uur (m.u.v. feestdagen). Vooraf opgeven is niet nodig; kom gewoon gezellig wanneer je wilt.

Meer informatie?
Ga naar www.gezondnatuurwandelen.nl.

Zelf een wandelgroep beginnen

Je kunt ook zelf een wandelgroep beginnen. Hulp nodig bij het opzetten? Neem gerust contact op met één van de buurtsportcoaches via sport@tynaarlo.nl. Zij denken graag met je mee.