Ondersteuning bij schulden

Wilt u hulp bij schulden? Of heeft u andere dringende geldproblemen? Dan kunt u contact opnemen met het sociaal team.

Meld uw vraag over schulden via het online formulier

U kunt contact opnemen met het sociaal team. U kunt zich direct aanmelden via het aanmeldingsformulier. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken voor een gesprek. In dat gesprek bespreken we uw vraag, de mogelijke oplossingen en aanpak.

Gemeentelijke Kredietbank in Assen

Voor hulp bij schulden kunt u ook terecht bij de Gemeentelijke Kredietbank (GKB) in Assen. De GKB biedt verschillende diensten aan op het gebied van hulp bij schulden, het voorkomen van schulden en sociale kredietverlening. Meer informatie vindt u op de website van de GKB.

Startpunt Geldzaken

Wilt u zélf weer grip krijgen op uw geld? Minder geldzorgen en beter rondkomen? En weer vaker geld overhouden aan het einde van de maand? Of heeft u geld over en wilt u informatie over hoe u daar zorgvuldige keuzes in maakt? Op de website van het Startpunt Geldzaken worden hierover handige tips gegeven. Er zijn ook geldplannen beschikbaar die u direct op weg helpen. Kijk dus snel welk plan het beste bij u past en ga direct aan de slag. Het invullen van een geldplan is anoniem en gratis.

Ook handig