Donderen


Landelijk wonen in een gezellig dorp

  • Tussen Assen en Groningen
  • Ruime kavels
  • Rustig esdorp

Nog één kavel te koop

Vrijstaand wonen aan de rand van Donderen? Grijp dan nu je kans. Er is nog één kavel te koop voor de bouw van een vrijstaande woning.

Het gaat hier om kavelnummer 2 aan de Meulenkampsweg 20. Met een oppervlak van 850 m2 een zeer ruime kavel. De kavel staat te koop voor €131.548,- k.k.

Op dit moment heeft een geïnteresseerde een optie genomen op de kavel. Tóch nog kans maken? Dat kan! Neem dan contact met ons op en wij noteren jou als reserve kandidaat.

Alle ruimte

Natuurlijk ben je benieuwd: hoe schijnt de zon volgend zomer in jouw tuin? Hier zie je of er nog een kavel in Donderen beschikbaar is.

Wij verkopen in Donderen geen kant-en-klare woningen of projectmatige nieuwbouwwoningen. Er is nog één kavel beschikbaar waarop je zelf je eigen woning kan laten bouwen.

Zelf je huis (laten) bouwen is een hele verantwoordelijkheid. Bij de voorbereiding en tijdens het bouwproces loop je soms tegen vragen aan die je niet had voorzien. De makelaars van de gemeente Tynaarlo hebben hier veel ervaring mee. Je kunt bij hen terecht voor alles wat met het kopen van een kavel en je eigen huis laten bouwen te maken heeft.

Wil je toch graag een projectmatige nieuwbouwwoning? Misschien zijn onze projecten in Rietwijk (Ter Borch, Eelderwolde) en Groote Veen (Eelde) dan een goed alternatief.

Omdat de laatste kavel binnen dit project op dit moment in optie is, geldt dat je bij belangstelling contact met ons kunt opnemen via de contactpagina.

Verkoopprocedure op hoofdlijnen

Je schrijft je in en laat ons weten voor welke kavels je belangstelling hebt. Dit kan digitaal. Belangrijk: ontvangen we meerdere inschrijfformulieren op één dag, dan wordt er geloot. Vanaf de dag van toewijzing heb je de kavel gratis twee maanden in optie. Deze termijn is (tegen kosten) te verlengen. De maximale optietermijn is zes maanden. Na het onderteken van de koopovereenkomst heb je een jaar de tijd om de akte van levering bij de notaris te laten passeren. En als je eigen woning na dat jaar nog niet is verkocht, kun je de koopovereenkomst kosteloos ontbinden. Je betaalt dan slechts de rente.

Hier vind je de; Verkoopprocedure vrije verkoop donderen (PDF, 112.75 KB)

Donderen