Verhuur gymzalen en sporthallen


Wij verhuren als gemeente diverse gymzalen en sporthallen aan verenigingen binnen en buiten onze gemeente.

Op dit moment is de reserveringsmodule voor de sporthallen in onderhoud. Wilt u graag een sporthal huren neem dan rechtstreeeks contact op met sportverhuur.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van verhuur? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerker sportverhuur via 0592 - 266 662, of stuur een email naar sportverhuur@tynaarlo.nl.

Voor het gebruik van de gymzalen, sporthallen en de turnhal gelden de voorwaarden die u onderaan deze pagina vindt. Voor bepaalde (sport)evenementen, zoals grote toernooien, uitvoeringen en dergelijke hebt u een vergunning nodig. Meer informatie hierover vindt u in de brochure 'huur en gebruik gemeentelijke binnensportaccommodaties' die ook onderaan deze pagina te vinden is.

Wij verhuren geen buitensportvelden (zoals voetbalvelden) voor eenmalig gebruik. Hiervoor kunt u contact opnemen met de sportvereniging die hoofdgebruiker is.

Heeft u klachten over een sportaccommodatie die door de gemeente wordt verhuurd? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerker sportverhuur via 0592 - 266 662, of stuur een email naar sportverhuur@tynaarlo.nl.

Wat te doen bij een bouwkundige of installatiestoring

U kunt dit 24 uur per dag melden:

  • door een mail te sturen naar vastgoed@tynaarlo.nl;
  • of bij dringende zaken te bellen naar 0592 - 266 911

Jaarlijks per 1 juli passen wij de tarieven voor de verhuur van gemeentelijke sportaccommodaties aan. Voor de voetbalverenigingen gebeurt dat per 1 oktober.

In het overzicht met bijlagen onderaan deze pagina vindt u de tarievenverordening van het huidige en het komende sportseizoen. Ook staat daar het overzicht van de tarieven van de sportaccommodaties.

Ook handig

  1. Toewijzingscriteria binnensport (pdf, 58.08 KB)
  2. Brochure huur en gebruik gemeentelijke gebouwen (pdf, 13.33 KB)
  3. Annuleringsregeling verhuur binnensportaccommodaties (pdf, 23.04 KB)
  4. Gebruiksvoorwaarden gymlokalen gemeente Tynaarlo (pdf, 28.69 KB)
  5. Gebruiksvoorwaarden sporthallen gemeente Tynaarlo (pdf, 29.29 KB)
  6. Gebruiksvoorwaarden turnhal De Kamp in Vries (pdf, 24.05 KB)