Sportaanbod


In de gemeente Tynaarlo zijn er veel mogelijkheden om te sporten. Sommige sporten kun je individueel doen, zoals hardlopen of fietsen. Voor groepsporten heb je anderen nodig. Die vind je vooral in sportverenigingen.

Voor een groepssport meldt u zich aan bij een sportvereniging. In onze gemeente kunt u ook sporten uitproberen via het sportkennismakingsprogramma ‘Sportpret’. Of neem eens contact op met onze buurtsportcoaches. Zij zijn uitstekend op de hoogte van het sportaanbod in uw buurt en kunnen u persoonlijk advies geven. U kunt hen telefonisch bereiken via 0592 - 266 662 of per email: sport@tynaarlo.nl

In de gemeente Tynaarlo zijn veel sportverenigingen actief. In de digitale gemeentegids  vindt u een overzicht.

Naast het reguliere sportaanbod is er ook een apart sportaanbod voor senioren. In de seniorenfitwijzer hieronder vindt u een overzicht. Een papieren exemplaar kunt u tijdens openingstijden afhalen of telefonisch aanvragen bij de gemeente via 0592 - 266 662.

De provinciale sportraad SportDrenthe biedt een overzicht van het sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking. Via een handige digitale sportwijzer krijgt u een overzicht van het aanbod bij u in de buurt.