Sportaanbod

In de gemeente Tynaarlo zijn er veel mogelijkheden om te sporten. Onderstaand een overzicht van het aanbod voor de verschillende doelgroepen.

Voor een groepssport meldt u zich aan bij een sportvereniging. In onze gemeente kunt u ook sporten uitproberen via het sportkennismakingsprogramma ‘Sportpret’. Of neem eens contact op met onze buurtsportcoaches. Zij zijn uitstekend op de hoogte van het sportaanbod in uw buurt en kunnen u persoonlijk advies geven. U kunt hen telefonisch bereiken via 0592 - 266 662 of per email: sport@tynaarlo.nl

In de gemeente Tynaarlo zijn veel sportverenigingen actief. In de digitale gemeentegids  vindt u een overzicht.

Naast het reguliere sportaanbod is er ook een apart sportaanbod voor senioren. In de senioren fitwijzer hieronder vindt u een overzicht. Daarnaast zijn er ook wandelgroepen actief. De folder van de wandelgroepen vindt u ook hieronder. Een papieren exemplaar kunt u tijdens openingstijden afhalen of telefonisch aanvragen bij de gemeente via 0592 - 266 662.

De provinciale sportraad SportDrenthe biedt een overzicht van het sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking. Via de link Uniek Sporten krijgt u een overzicht van het aanbod bij u in de buurt.