Sportaanbod

In de gemeente Tynaarlo zijn er veel mogelijkheden om te sporten. Onderstaand een overzicht van het aanbod voor de verschillende doelgroepen.

Voor een groepssport meldt u zich aan bij een sportvereniging. In onze gemeente kunt u ook sporten uitproberen via het sportkennismakingsprogramma ‘Sportpret’. Of neem eens contact op met onze buurtsportcoaches. Zij zijn uitstekend op de hoogte van het sportaanbod in uw buurt en kunnen u persoonlijk advies geven. U kunt hen telefonisch bereiken via 0592 - 266 662 of per email: sport@tynaarlo.nl

In de gemeente Tynaarlo zijn veel sportverenigingen actief. In de digitale gemeentegids  vindt u een overzicht.

Naast het reguliere sportaanbod is er ook een apart sportaanbod voor senioren. In de senioren fitwijzer hieronder vindt u een overzicht. Daarnaast zijn er ook wandelgroepen actief. De folder van de wandelgroepen vindt u ook hieronder. Een papieren exemplaar kunt u tijdens openingstijden afhalen of telefonisch aanvragen bij de gemeente via 0592 - 266 662.

De provinciale sportraad SportDrenthe biedt een overzicht van het sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking. Via de link Uniek Sporten krijgt u een overzicht van het aanbod bij u in de buurt.

Doortrappen Drenthe helpt je om zo lang mogelijk en veilig te kunnen blijven fietsen. Want fietsen is heerlijk! Door te fietsen blijf je langer gezond, zelfstandig en in contact met andere mensen. Doortrappen Drenthe bestaat uit verschillende fietsactiviteiten waar je gratis aan mee kunt doen.
Tijdens de activiteiten krijg je onder andere:
Tips over veilig fietsen.
Kun je een elektrische fiets of driewielfiets uitproberen.
Oefen je het fietsen.
En ontdek je mooie fietsroutes in Drenthe.

Ook meedoen? Kijk voor meer informatie op https://doortrappendrenthe.nl/

 

Ook handig