Nieuw in het gemeentehuis: De Tafel van de Burgemeester

In de hal van het gemeentehuis in Vries staat sinds begin dit jaar de Tafel van de Burgemeester. Deze tafel heeft de burgemeester beschikbaar gesteld voor het vertellen van verhalen en is bedoeld voor iedereen.

Verhalen

Wat voor verhalen worden dan precies bedoeld? De cultuurcoaches, Frits Colenbrander en Gea Jonker, leggen het graag uit: “Het gaat om persoonlijke verhalen over het succes van culturele avonturen die een mooie ervaring opleveren. Over weer meedoen, over je welkom voelen, over trots zijn, over inspireren, over verbinden, over zichtbaar zijn. Waardevolle momenten, die we ook wel culturele pareltjes noemen.”

Verbinden

De cultuurcoaches zijn op zoek naar deze verhalen en beelden die verbinden. Die gaan over de impact van een bijzonder moment, een fascinatie, een cultureel project. Leg vandaag vast wat voor u schitterend is, laat je zien en horen! Bijvoorbeeld door het vertellen van een verhaal, maken van foto’s, uitvoeren van een dans, creëren van een beeld of het schrijven van een gedicht. Bent of kent u iemand die een persoonlijk verhaal heeft en dit door middel van een kunstzinnige uiting vertelt of uitbeeldt? Geef het per mail aan de cultuurcoaches door: g.jonker@tynaarlo.nl en wie weet verschijnt uw verhaal dit jaar ook op de Tafel van de Burgemeester.

Ook op sociale media

Bent u benieuwd naar het actuele verhaal op de Tafel van de Burgemeester maar komt u binnenkort niet in het gemeentehuis? Niet getreurd: via de facebookpagina van de gemeente Tynaarlo kunt u de verhalen ook vinden.