Verkoop woning Kon. Julianalaan 23 in Paterswolde

Op een prachtige plek in de gewilde Oranjewijk in Paterswolde ligt deze halfvrijstaande woning met aangebouwde garage op een perceel van ca. 580 m². Het woonoppervlakte is 109 m². De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk grenzend aan het bos, de ruime tuin biedt dan ook zeer veel privacy. De woning is gebouwd in 1956 en is goed onderhouden maar dient geheel te worden gemoderniseerd en nageïsoleerd. 

De gemeente verkoopt de woning door middel van inschrijving. Bezichtiging van het pand is mogelijk op dinsdag 19 september 2023 van 15.30 uur tot 17.00 uur en op donderdag 21 september 2023 tussen 8.30 uur en 10.00 uur. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. De inschrijftermijn sluit op woensdag 27 september 2023 om 12.00 uur. 

Meer informatie kunt u hieronder lezen. Bent u geïnteresseerd dan kunt u de digitale informatiebrochure aanvragen via e-mail kavels@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662. Tijdens de bezichtigingsmomenten kunt u een inschrijfformulier met bijbehorende envelop meenemen.

Paterswolde is een Drents dorp, gelegen in de gemeente Tynaarlo op ca. 10 autominuten en ca. 20 fietsminuten van Groningen. Het perceel is prima gelegen in de Oranjepolder in een prettige woonwijk op goede stand in de directe nabijheid van de landgoederenzone/natuurgebied de Vosbergen, het openlucht zwembad Lemferdinge, scholen en winkels. 

De te verkopen voormalige huurwoning met aangebouwde garage is gelegen aan de Koningin Julianalaan 23 te Paterswolde en bevindt zich op een perceel met een kadastrale grondoppervlakte van ca. 580 m²

Het bouwjaar van de woning is 1956. De bruto woonoppervlakte bedraagt ca 109 m². De bruto inhoud van de woning bedraagt ca 495 m³.

Op de begane grond bevinden zich de hal met trap naar verdieping en toegang tot kelder, meterkast, toilet, keuken, woonkamer, bijkeuken en garage. Op de eerste etage bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer. De vliering bestaat uit een deels begaanbare bergzolder (geen stahoogte). Deze etage is toegankelijk met een ladder. 

De woning is gedateerd. De woning is traditioneel gebouwd, gedeeltelijk houten vloeren en betonnen vloeren. Spouwmuren en gedeeltelijk dubbel glas. De woning wordt verwarmd door gaskachels. Warmwatervoorziening middels een elektrische boiler. De woning heeft energielabel G. 

Enige scheurvorming (zetting) is aanwezig. Aan de achtergevel van de garage zijn reparatiewerkzaamheden verricht in verband met scheurvorming. 

Gelet op de ouderdom van het registergoed kan niet worden uitgesloten dat het registergoed verborgen asbest bevat. 

Voor de woning ligt een kabel- en leidingenstrook. Deze strook van ca 10m2 kan eventueel in bruikleen worden gegeven aan de koper. 

De woning is te bezichtigen op dinsdag 19 september 2023 tussen 15.30 tot 17.00 uur en op donderdag 21 september 2023 tussen 8.30 uur en 10.00 uur. 

Het inschrijfformulier dient uiterlijk op woensdag 27 september 2023 om 12.00 uur volledig ingevuld en ondertekend te zijn ingediend bij de gemeente. Op donderdag 28 september 2023 om 16.00 uur in het gemeentehuis is de bekendmaking van de biedingen. 

Er geldt voor de inschrijving een richtbedrag van € 280.000,- k.k. De woning wordt gegund aan de hoogst biedende. Dit onder voorbehoud van goedkeuring door het college van burgemeester en wethouders. Deze goedkeuring kan door het college worden onthouden indien de uitgebrachte bieding naar mening van de gemeente niet voldoende hoog is, niet aan de gestelde voorwaarden voldoet of wanneer de koper zijn financiële gegoedheid onvoldoende kan aantonen. 

Om te voorkomen dat een bod voortijdig bekend wordt (en een andere gegadigde daar weet van kan krijgen), moet het inschrijfformulier aan de gemeente worden aangeboden in een gesloten envelop. Het inschrijfformulier en de daarbij behorende envelop kunt u meenemen tijdens de bezichtigingsmomenten.