Onder bod woning Ubbenaseweg 1 in Zeijen

De mogelijkheid tot inschrijven is afgelopen. De woning is onder bod.

Onder bod

Inschrijven is niet meer mogelijk

foto woning Ubbelaseweg 1

Indeling

Begane grond, entree met hal, (slaap)-kamer, woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, toilet en kelder.

1e verdieping met 3 slaapkamers en 2 bergruimtes. Bergzolder te bereiken via losse ladder.

Bijzonderheden

Het gaat om een vrijstaande woning met geschiedenis, de oude woning van het hoofd van de school. Het object verkeert bouwkundig in goede staat en is goed onderhouden. Bouwjaar is 1910, een mooie bouwperiode en dat is te zien. Het betreft een prachtige woning met veel uitstraling en mooie authentieke elementen, zoals de hal, de trap, kozijnen en de hoge plafonds. De gehele woning moet wel verduurzaamd worden en heeft houten vloeren.

In de woning is asbest aanwezig. Een rapportage hiervan en de door de gemeente opgevraagde offerte voor het verwijderen van het asbest zijn in te zien tijdens de bezichtigingsmomenten.

Info

  • De verkoop vindt plaats via inschrijving, er geldt een richtbedrag van € 439.000,00
  • Informatie is te verkrijgen bij de gemeente Tynaarlo
  • KIJKDAGEN zijn dinsdag 28 mei 2024 tussen 8.30 uur en 10.00 uur en op donderdag 30 mei 2024 tussen 15.00 uur en 17.00 uur.
  • Inschrijfformulieren met de daarbij behorende envelop worden tijdens de bezichtigingsdagen verstrekt. Alleen deze inschrijfformulieren zijn geldig!
  • De inschrijftermijn sluit op woensdag 5 juni 2024 om 12.00 uur.
  • Het advies is om het inschrijfformulier in de bijgevoegde gesloten retourenvelop af te geven bij de balie van het gemeentehuis.
  • Eventuele vertragingen bij de postbezorging zijn voor uw risico.
  • Biedingen door de gemeente Tynaarlo ontvangen na woensdag 5 juni 2024, 12.00 uur worden buiten beschouwing gelaten.

Interesse

Heeft u interesse of wenst u informatie, dan kunt u een informatiepakket aanvragen via het emailadres kavels@tynaarlo.nl of telefoonnummer 0592 266 662.

De te verkopen voormalige huurwoning met vrijstaande garage is gelegen aan de Ubbenaseweg 1 in Zeijen en bevindt zich op een perceel met een kadastrale grondoppervlakte van ca. 1.060 m2.

Het gaat om een voormalige vrijstaande schoolmeesterwoning uit 1910 die goed is onderhouden maar geheel gemoderniseerd en geïsoleerd dient te worden. De bruto woonoppervlakte bedraagt ca. 225 m2. De bruto inhoud van de woning bedraagt ca. 581 m3. Op het perceel staat een vrijstaande houten garage van ca. 24 m2.

Op de begane grond bevinden zich de entree met hal, (slaap)-kamer, woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, toilet en toegang tot kelder. Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers en 2 bergruimtes. De bergzolder is te bereiken middels losse ladder.

De woning verkeert bouwkundig in goede staat en is goed onderhouden. Het betreft een prachtige woning met veel uitstraling en mooie authentieke elementen, zoals de hal, de trap, kozijnen en de hoge plafonds. De gehele woning moet wel verduurzaamd worden en heeft houten vloeren.

In de woning is asbest aanwezig. Een rapportage hiervan en de door de gemeente opgevraagde offerte voor het verwijderen van het asbest zijn in te zien tijdens de bezichtigingsmomenten.

Waarschijnlijk is op het perceel een septictank aanwezig die buiten gebruik is.

De vrijstaande woning is gelegen aan de Ubbenaseweg, in het sfeervolle esdorp Zeijen, omringd door rust en natuur. In het dorp vind je onder andere een openbare basisschool, sportvelden en een warme bakker. Het centrum van Assen bevindt zich op fietsafstand en ook Vries is gemakkelijk te bereiken. De nabijheid van verschillende natuurgebieden biedt eindeloze mogelijkheden voor liefhebbers van buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen en zelfs paardrijden.

Voor een uitgebreide fotoreportage en plattegronden verwijzen we u naar de publicatie op Funda.

achterzijde Ubbenaseweg 1