Bekendmakingen

De officiële publicaties van de gemeente Tynaarlo heten bekendmakingen. Hierin stellen we onze inwoners op de hoogte van allerlei belangrijke zaken. Bijvoorbeeld wanneer we een vergunning afgeven of wanneer er een nieuwe verordening is vastgesteld. De gemeente is verplicht haar bekendmakingen digitaal te publiceren. Dat gebeurt op de website van de Rijksoverheid.

Emailservice

De website overheid.nl biedt een e-mailservice. Een emailabonnement maakt u aan de hand van een zoekvraag. Is er een publicatie die aan uw criteria voldoet? Bijvoorbeeld iemand in uw straat die een vergunning aanvraagt voor een verbouwing, dan krijgt u hierover automatisch een e-mail met link naar de publicatie. Wanneer u op deze link klikt naar de publicaties van Tynaarlo in de afgelopen week, kunt u zich daarna aan de rechterkant van het scherm 'abonneren op deze zoekvraag'.

Mensen die niet beschikken over internet of computer

Mensen die geen internet hebben, maar wel de bekendmakingen willen raadplegen kunnen alle bekendmakingen inzien op de computer in de hal van het gemeentehuis. Uiteraard helpen wij u graag als er iets niet duidelijk is. Wanneer u een specifieke bekendmaking wil inzien en hierbij geen hulp kan krijgen van familie, vrienden of instanties kan u de gemeente bellen via het algemene telefoonnummer 0592 - 266 662. Wij kunnen u in bijzondere gevallen een afdruk van de bekendmaking toesturen.