Zorgcafé in MFA De Ludinge over Parkinson

Maandag 17 februari is er van 14.00 tot 15.30 uur een Zorgcafé in MFA De Ludinge in Zuidlaren. Het thema is de ziekte van Parkinson.

Nelleke van de Wetering, Parkinsonverpleegkundige bij Icare, vertelt over deze complexe ziekte, waar zo’n 50.000 mensen in Nederland mee leven. Iedereen met eigen symptomen en uitdagingen. Zij vertelt wat de diagnose Parkinson zowel voor een patiënt, als voor de omgeving kan betekenen. Ook licht ze toe wat de ziekte niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal teweeg kan brengen.

Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom. De toegang is gratis. Vanaf 13.30 uur is de zaal open. Meer informatie: info@stichtingtrias.nl of bel 0592 – 338 938.

Over het Zorgcafé

Het Zorgcafé Tynaarlo wordt elke derde maandagmiddag van de maand gehouden, afwisselend in Eelde-Paterswolde, Vries en Zuidlaren. Het is een ontmoetingsplek waar verschillende thema’s aan de orde komen. Naast het geven van voorlichting wordt er een luisterend oor geboden en is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.