Wie was de sportheld van Tynaarlo in 2018?

In het jaar 2018 waren er weer veel sporters en teams uit de gemeente Tynaarlo die een belangrijke prestatie hebben geleverd.

Op provinciaal, nationaal of internationaal niveau. Kent u Tynaarlose sporters of sportteams die zich in 2018 op bijzondere wijze in de kijker hebben gespeeld? Nomineer ze dan voor het Sportgala Drenthe.  

Sportgala Drenthe

Tijdens het Sportgala Drenthe vindt de verkiezing plaats van de sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van Drenthe. Iedere gemeente levert een regionale winnaar in de vier categorieën aan. Tijdens het provinciale gala wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaars worden gekozen door een topsportjury, een sportjournalistenjury en via stemmen van het publiek. Het sportgala vindt dit jaar plaats op maandag 11 maart in De Nieuwe Kolk in Assen.

Nomineer uw sporthelden

De gemeente Tynaarlo zoekt sporters die in 2018 een opmerkelijke prestatie hebben geleverd en die in aanmerking komen voor een nominatie. Nomineer uw sporthelden vóór vrijdag 8 februari door een e-mail te sturen naar sport@tynaarlo.nl. Beschrijf hierbij aan om wie het gaat, welke categorie, wat de behaalde sportprestatie(s) zijn en voor welke sport of sportvereniging. Genomineerde sporter(s) moeten woonachtig zijn in de gemeente Tynaarlo.

Publieksprijs: de trots van Drenthe

Tijdens het sportgala wordt ook de Rabobank publieksprijs uitgereikt aan een sportvereniging in Drenthe. Voor de publieksprijs wordt gezocht naar de sportvereniging die dé trots van Drenthe in huis heeft; de leukste trainer, de stoerste terreinman, de gezondste kantine, de beste materiaalman, het duurzaamste clubgebouw of de meest actieve leden. Verenigingen kunnen zich inschrijven door een filmpje van maximaal één minuut in te sturen. De winnaar wordt gekozen door de aanwezigen in de zaal.

Meer informatie is te vinden op www.sportgaladrenthe.nl.