Werkt u ook mee aan een inclusief Tynaarlo?

Op 11 april organiseert de gemeente Tynaarlo in samenwerking met het VN Panel de bijeenkomst ‘Tynaarlo gaat inclusief’.

Tynaarlo gaat voor een ‘inclusieve samenleving’, waarin alle inwoners, dus ook mensen met een beperking, op alle gebieden volwaardig kunnen meedoen. Wethouder Oetra Gopal (sociaal domein) roept iedereen op om mee te denken over manieren om onze gemeente voor iederéén toegankelijk te maken: “Iedereen van ons moet mee kunnen doen, ook wie de pech heeft gehad om bijvoorbeeld in een rolstoel terecht te komen. Maar dat kunnen we als gemeente niet in ons eentje voor elkaar krijgen, dat moeten we samen doen.”

Komt u ook?

Wilt u meedenken, zelf actie ondernemen of anderen meer bewust maken van dit thema? Kom dan naar de bijeenkomst. Inwoners, ondernemers, mensen met een beperking, ouderen, mantelzorgers, belangenorganisaties, nieuwkomers, vrijwilligers, raadsleden…iedereen is welkom!

Naast informatie en inspiratie over het onderwerp gaan we met elkaar aan de slag om de volgende stappen te zetten. Waar wordt Inclusief Tynaarlo al werkelijkheid en hoe kunnen we meer goede voorbeelden met elkaar realiseren? Waar zitten de grootste belemmeringen? En vooral: hoe kunnen we samen die belemmeringen opheffen om de samenleving te verbeteren?

Tijd:  16.00 – 21.00 uur (inclusief maaltijd)
Waar: Visio de Brink in Vries

Aanmelden

Aanmelden kan via het e-mailadres iedereenheefttalent@tynaarlo.nl. Uiterlijk een week van tevoren ontvangt u een definitieve bevestiging met het programma en een routebeschrijving.

Heeft u iets nodig om mee te kunnen doen, bijvoorbeeld ondersteuning of een gebarentolk? Heeft u dieetwensen? Vermeld dat dan bij uw aanmelding. We zien u graag op 11 april!

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de inclusie-visie van de gemeente? Lees hier meer.  Meer over het VN Panel leest u hier.