Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden in Eelde en Bunne

Bunne
De Donderenseweg in Bunne wordt herstraat. Daarom is deze weg vanaf maandag 28 oktober vijf weken afgesloten voor alle verkeer (ook fietsers). Een omleidingsroute is met borden aangegeven.
Ook wordt de Eelderweg tussen Bunne en Eelde herstraat. Deze weg is daarom afgesloten vanaf 25 november tot ongeveer 20 december. Een omleidingsroute is met borden aangegeven.
Aansluitend wordt nog een gedeelte van de Bunnerweg herstraat. Deze werkzaamheden staan in de planning voor begin januari 2020.

Eelde
De straat bij de sporthal in Groote Veen krijgt een ontsluiting op de Burg. Legroweg. In verband met de aanleg hiervan is vanaf maandag 25 november de Burg. Legroweg, ter hoogte van de sporthal Groote Veen afgesloten voor het verkeer. Een omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer via de Esweg en de Hoofdweg is met borden aangegeven. Voor fietsers is er een korte omleidingsroute via de wijk Groote Veen. De afsluiting staat tot uiterlijk vrijdag 20 december gepland (of zoveel korter de werkzaamheden duren).