Reminder aanmelden vrijwilligers in Tynaarlo voor horecabon

Vrijwilligersorganisaties in de gemeente Tynaarlo zijn twee weken terug benaderd door het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van welzijnsstichting Neie Naober om een horecabon aan te vragen voor hun vrijwilligers.

Er zijn al veel aanmeldingen gedaan door verschillende organisaties. Verenigingen en organisaties die hun vrijwilligers nog niet hebben aangemeld, kunnen dit doen tot en met zondag 17 juli. Aanmelden van vrijwilligers kan via vip@neienaober.nl.

De gemeente Tynaarlo zet vrijwilligers in het zonnetjes als dank voor hun inzet. De gemeente biedt hen voor het tweede jaar op rij een tegoedbon aan voor een kopje koffie of thee met iets lekkers bij de deelnemende horecagelegenheden. De bon kan vanaf half augustus tot en met 15 december besteed worden. Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo, of in de gemeente Tynaarlo woont en ergens anders vrijwilliger is. 

Let op: Woon je in de gemeente Tynaarlo en ben je actief als vrijwilliger buiten de gemeente? Neem dan contact op met Neie Naober via vip@neienaober.nl of bel naar 0592 – 749332. Bellen kan tijdens kantooruren.