Nomineer sporters en sportteams uit Tynaarlo voor het sportgala Drenthe

Ook in 2021 waren er sporters en sportteams uit de gemeente Tynaarlo die een mooie prestatie hebben geleverd. Op provinciaal, nationaal of internationaal niveau. Kent u sporters of sportteams uit onze gemeente die zich in 2021 op bijzondere wijze in de kijker hebben gespeeld? Nomineer ze dan voor het Sportgala Drenthe.

Verkiezing
Tijdens het Sportgala Drenthe vindt de verkiezing plaats van de sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van Drenthe. Iedere gemeente levert een winnaar in de vier categorieën aan. Tijdens het provinciale gala wordt de winnaar bekendgemaakt. De winnaars worden gekozen door een topsportjury, een sportjournalistenjury en via stemmen van het publiek. Het sportgala vindt dit jaar plaats op maandag 28 maart in het ATLAS Theater in Emmen. Uiteraard hopen we dat het sportgala in 2022 door kan gaan binnen de dan geldende coronamaatregelen.

Nomineer sporthelden
De gemeente Tynaarlo zoekt sporters die in 2021 een opmerkelijke prestatie hebben geleverd en die in aanmerking komen voor een nominatie. Nomineer uw sporthelden vóór maandag 17 januari 2022 door een e-mail te sturen naar sport@tynaarlo.nl. Beschrijf hierbij om wie het gaat, welke categorie, vermeld de leeftijd en woonplaats van de genomineerde (ingeval van sportman/vrouw of -talent), wat de behaalde sportprestatie is en voor welke sport of sportvereniging.