Hanneke Wiersema nieuwe wethouder van de gemeente Tynaarlo

De gemeenteraad van de gemeente Tynaarlo heeft dinsdagavond ingestemd met de benoeming van Hanneke Wiersema (CDA) tot wethouder van de gemeente Tynaarlo. Wiersema volgt wethouder Henk Lammers op, die met pensioen gaat.

“Ik ben vereerd dat de gemeenteraad met mijn voordracht heeft ingestemd”, zegt Wiersema. “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe functie en kijk uit naar de samenwerking met de andere wethouders, de gemeenteraad en de inwoners van deze mooie gemeente.”

Henk Middendorp neemt de vrijgekomen plek van Hanneke Wiersema in de gemeenteraad over. Hij volgt Wiersema ook op als fractievoorzitter van het CDA in Tynaarlo.

Afscheid Henk Lammers

Wethouder Lammers bedankte tijdens zijn laatste gemeenteraadsvergadering als wethouder in Tynaarlo zijn collega’s, de gemeenteraadsleden en de inwoners. “Ik vond het hartstikke tof om hier wethouder te zijn en ben trots op de bereikte doelen, waaronder de aanleg van glasvezel. Ik heb altijd met veel plezier met en voor jullie gewerkt en wens mijn opvolgster Hanneke Wiersema datzelfde plezier toe.”