Gebiedswethouder Oetra Gopal houdt spreekuur


Woont u in Eelde-Paterswolde en heeft u een vraag aan gebiedswethouder Oetra Gopal? Of wilt u een goed idee, een verbetering of mooie wens voor uw dorp met haar delen? Dat kan!

Vanaf donderdag 17 januari 2019 houdt wethouder Gopal elke donderdag op twee plekken spreekuur. U bent van harte welkom om langs te komen, met of zonder afspraak.

Locatie Elke donderdag van:

Ons Dorpshuis

B.Boermalaan 4

9765 AP Paterswolde

13.15 - 14.00 uur

In de hal of het restaurant van de Symfonie

Hooiweg 18

9761 GR Eelde

14.30 - 15.30 uur

Gebiedswethouders op bezoek

Heeft u wethouder Gopal liever thuis op bezoek? Dat kan ook. Bel dan voor een afspraak naar de gemeente: 0592 – 266 662. Mocht op donderdag het spreekuur een keer niet doorgaan, dan kunt u dat tijdig vinden op de gemeentepagina en via deze link

Wat doen de gebiedswethouders?

Al onze wethouders zijn zowel vak- als gebiedswethouders. Dat betekent dat naast de inhoudelijke portefeuilles waar aan gewerkt wordt, elke wethouder ook een eigen gebied onder de hoede heeft waarvoor hij of zij het aanspreekpunt is.

Voor Eelde-Paterswolde is Oetra Gopal dus de gebiedswethouder. Woont u in Vries, dan kunt u via bovenstaand telefoonnummer contact opnemen voor een afspraak met wethouder Pepijn Vemer. Henk Lammers is gebiedswethouder voor Zuidlaren, Hans de Graaf voor de dorpen ten westen van de snelweg A28 en René Kraaijenbrink voor de dorpen ten oosten van de A28.

Het idee achter het gebiedswethouderschap is om rechtstreeks in contact te komen én te blijven met inwoners. Dit kan door op afspraak bij inwoners langs te gaan, maar ook door evenementen en bijeenkomsten in het dorp te bezoeken. De wethouders maken optimaal gebruik van de kennis en ervaring van de inwoners. Wat speelt er en wat hebben mensen nodig? De wethouders dienen als ‘ambassadeurs’ voor de dorpen.