Bezoek de Tynaarlo-stand tijdens PD Drenthe


De Nieuwe Kolk in Assen is dinsdag 16 april het decor van PD Drenthe, het ondernemersevent van de provincie. Ook de gemeente Tynaarlo is erbij.

De toegang tot het evenement is gratis. Kaarten zijn te downloaden op www.promotiedagendrenthe.nl

De editie 2019 van PD Drenthe is voor het eerst geheel nieuw opgezet. Doel van het evenement is om zoveel mogelijk verbinding te leggen met het Drentse bedrijfsleven. Gedurende de dag zijn er verschillende topsprekers en presentaties. En kunnen ondernemers meedoen aan workshops of netwerken op een van de pleinen. Tijdens PD Drenthe ontmoeten ondernemers elkaar, wisselen ze kennis en ervaring uit en doen ze nieuwe ideeën op.

Stand Tynaarlo: voor al uw ondernemersvragen
In de stand van Tynaarlo kunnen bezoekers terecht voor alle ondernemersvragen die ze aan de gemeente willen stellen. De bedrijvencontactenfunctionaris is de gehele dag aanwezig. Daarnaast  ontdekken ondernemers de mogelijkheden voor woonwerk- en bedrijfskavels op Businesspark Ter Borch. Het parkachtige bedrijventerrein, op de grens van de stad Groningen en natuurgebied De Onlanden, biedt veel ruimte voor nieuwe en innovatieve bedrijvigheid. Ook luxe wonen met een bedrijf aan huis is er goed mogelijk.

In gesprek met B&W
Het college van Burgemeester en wethouders vindt een goede relatie met ondernemers in de gemeente belangrijk. Een aantal collegeleden brengt daarom ook een bezoek aan de stand op dinsdag 16 april. Iets te bespreken? Spreek ze vooral even aan!