Aanmelding Sportadviescafé nog tot 21 mei!

Nog tot 21 mei kunnen belangstellenden zich aanmelden voor het sportadviescafé van donderdag 31 mei in Zuidlaren.

Hoe jongeren betrokken houden bij de sportvereniging? Hoe als sportclub meer leden werven? Hoe leden actiever maken en sponsors trekken?
Deze en andere vragen staan donderdag 31 mei vanaf 19.00 uur centraal in Theater Mozaïek in Zuidlaren (Ludinge 13). De deur is om 18.30 uur open. Diverse deskundigen helpen in workshops antwoorden op deze vragen te vinden. Daarnaast is er een theatervoorstelling.

Positief Coachen

De theatervoorstelling ‘Positief Coachen’ is gebaseerd op praktijkervaringen van topcoaches  en jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Hoe kunnen we met elkaar een succesvolle cultuur creëren, waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

In vier workshops komt een breed scala aan onderwerpen aan de orde, variërend van omgaan met lastige jeugd en ouders langs de lijn tot verbetering van de kwaliteit van de trainingen.

Aanmelden


Aanmelden voor het Sportadviescafé kan tot maandag 21 mei door een e-mail te sturen naar info@tynaarlo.nl. Vermeld dan uw naam, uw vereniging/organisatie en de workshop van uw voorkeur.