29 november: Sint Pannekoek

Vrijdag 29 november wordt in Zuidlaren in MFC De Ludinge Sint Pannekoek gevierd. Deze feestdag, die op grote en kleine schaal in heel Nederland wordt gevierd, staat in het teken van verbondenheid met de mensen om je heen.

Iedereen is welkom op het feest, dat dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd door Sociaal team Zuidlaren in samenwerking met scouting Zuidlaren de Rangers.

Programma

De pannenkoeken worden geserveerd tussen 16.00 – 19.00 uur. Deze zijn ’s morgens vers gebakken door vrijwilligers van Scouting Zuidlaren in de keuken van Lentis. Daarnaast is er om 17.00 uur de Pannenkoeken Pubquiz. De beste Pubquizer wordt rond 17.30 uur gekroond tot Miss/Mister Pannenkoek 2019. De jongsten kunnen doorlopend knutselen en spelletjes spelen. Ook hierbij zijn leuke prijsjes te winnen.

Goed doel: Scouting Zuidlaren

De pannenkoeken zijn gratis. Wel kunt u een donatie doen, want elk jaar steunt Sint Pannekoek Zuidlaren een lokaal goed doel. De opbrengst van de pannenkoeken wordt dit jaar gedoneerd aan Scouting Zuidlaren.

Heb je even wat minder te besteden, voel je dan nog steeds welkom om mee te eten. Geef wat je wilt en kunt missen, of geef bijvoorbeeld eens een complimentje aan de kok, of aan die ene fantastische buurvrouw, als jouw lokale held. Complimentjes zijn gratis, maar onbetaalbaar!