10.000 huiseigenaren in Tynaarlo krijgen kans op 'Zongemak'


Vanaf 1 oktober 2018 kunnen huiseigenaren in de gemeente Tynaarlo zich inschrijven voor de collectieve inkoop van zonnepanelen en zonneboilers: Zongemak. De collectieve inkoop maakt besparen op de energierekening voor woningeigenaren nu tijdelijk extra eenvoudig en voordelig.

Wat mag ik verwachten als ik meedoe aan Zongemak?

Vereniging SLIM wonen met energie voert de collectieve inkoop in opdracht van de gemeente Tynaarlo en de provincie Drenthe uit. SLIM is een bedrijvenplatform dat woningeigenaren in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland helpt bij het besparen van energie. Via eerdere inkoopacties hebben zij de afgelopen jaren al meer dan 1200 huishoudens geholpen met de verduurzaming van hun woning.

Het idee van de collectieve inkoop is simpel. Wanneer u zich inschrijft neemt SLIM contact met u op voor een bezoek aan huis. De SLIM adviseur bekijkt het dak en bepaalt of de plaatsing van zonnepanelen en/of een zonneboiler mogelijk is. De adviseur bespreekt vervolgens met u welke modellen, systemen en plaatsingswijze het beste bij de woning en bij uw woonwensen passen. Na het bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte van SLIM waarin een passend aanbod tegen collectieve inkoopprijzen wordt gedaan.

SLIM selecteert uitvoerders niet alleen op basis van prijs, maar ook op ervaring en kwaliteit. Zo bent u via deze actie zeker van een betaalbaar én betrouwbaar aanbod. Voor het bezoek aan huis en bijbehorend advies wordt een eenmalige eigen bijdrage van € 20,00 gevraagd.

Aanmelden voor deelname aan de collectieve inkoop kan tot en met 30 november via de website van SLIM wonen met Energie: www.slimwonenmetenergie.nl/zongemak. Telefonisch aanmelden kan ook, bel dan naar 058 302 0022.